Misalitt Word

Misalitt WordDrömmen om en skrivbyrå

Jag har så länge jag kan minnas haft en förkärlek till språk och skrivande. Önskade mig en skrivmaskin när jag fyllde 10 år och fick en röd som jag älskade så. Hörde med pappa om att få göra en skylt till garaget där det stod Mimmis SKRIVBYRÅ och tanken var att jag skulle renskriva saker åt människor men även skriva eget. Skrev bla rent Norlins sångtexter och utgav tidningen Catzy fyra nummer och KUB = kristna ungdomsbladet tre nummer.


Drömmarna lades i träda. I gymnasiet valde jag humanistisk linje med tanke på min kärlek till språk och på högskolan läste jag till informatör för att få använda mitt skrivande. Tyvärr såg arbetsmarknaden ganska dyster ut och jag gav upp drömmen om ett jobb som skribent till förmån för jobb på personalavdelningen och gled in på yrket löneadministratör. Varvat med studier främst språk (två tripper till tyskland)  och IT har jag arbetat med löner i 17-18 år. Det yrket har sin tjusning men nu känner jag mig färdig och vill pröva mina vingar i återvändande till min barndoms drömmar.


Jag tar mig an översättnings- och transkriberingsjobb på tyska, engelska och svenska och översättningar från tyska och engelska till svenska, stort som smått, företrädesvis ekonomi, juridik, personal, marknadsföring, religion, program- och systeminformation eller skönlitterära texter.
Mina ledord är personlig service och nöjda kunder.


Gör också illustrationer se länk


Intresserad? Kontakta mig: